3 tips om je pand te beveiligen


Je hebt een eigen bedrijfspand, daar ben je zuinig op. Maar hoe kun je het nu maximaal beveiligen? Er zijn verschillende opties alleen moet je goed kijken naar wat er bij jou en bij je bedrijf past. Iedereen heeft er namelijk een andere mening over. Sommige mensen willen er geen geld in investeren, anderen willen het juist wel, omdat zij beveiliging heel belangrijk vinden. Ga daarom na wat jij wil doen en dan kun je je keuzes maken, maar eerst moet je je verdiepen in de mogelijkheden.  

Tip 1: Detectiepoortjes

Een pand kan goed worden beveiligd met detectiepoortjes, daar wordt vaak voor gekozen als er veel mensen in en uit moeten. Dit kan bij een bedrijf een goede optie zijn, maar dat is niet overal zo. Toch kun je het in overweging nemen en dan navraag doen, denk daarbij ook aan de kosten en wat het je op kan leveren. 

Tip 2: Camerasysteem

Als je veel weg bent of onderweg bent, dan is goed cameratoezicht prettig. Je kunt dan namelijk beelden terugkijken indien gewenst. Vaak kun je ook vanaf je telefoon live meekijken of vanaf de laptop. Je zou kunnen denken aan een Hikvision beveiligingscamera. Dit is een mooi voorbeeld waar je naar kunt kijken, vergelijk het dan met andere opties en zo kom je meer te weten over hetgeen wat je zoekt. Beveiligen is een breed onderwerp en daarom moet je je goed verdiepen in een goed camerasysteem en dan kun je daar je voordeel mee doen. 

Tip 3: Spiegels

In lastige hoeken of moeilijk bereikbare hoeken, kunnen ook spiegels worden geplaatst. Op deze manier kun je het toch in de gaten houden als er mensen lopen. Het is een manier om bijvoorbeeld in de winkel alles in de gaten te houden. Je plaatst dan de kassa en infobalie op een centrale plaats zodat je vanuit daar alle spiegels goed kunt zien. Dit geeft je ook meer rust en dan kun je vanuit een plaats alles in de gaten houden. https://huisetalage.nl/wonen/3-tips-om-je-pand-te-beveiligen/