Alle treinen op groene energie | Achter de schermen | SPOOR | NS

Alle treinen op groene energie | Achter de schermen | SPOOR | NS

NS Groene Stroom is een initiatief van NS dat samenwerkt met Eneco om klanten te voorzien van 100% hernieuwbare energie. NS Groene Stroom is ontworpen om mensen te helpen bij het verminderen van hun CO2-uitstoot door hun energie-aanbod te vergroenen. Door deze stap te nemen, verminderen zij ook hun energierekening.

NS Groene Stroom is verkrijgbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor particulieren biedt NS Groene Stroom een variabele tariefstructuur met een vaste prijs, waardoor u gerust kunt zijn dat uw investering in hernieuwbare energie de hele looptijd van het contract rendabel blijft. Voor zakelijke klanten biedt NS Groene Stroom een vaste tariefstructuur, waardoor uw energierekening altijd precies hetzelfde blijft.

NS Groene Stroom is ook volledig geïntegreerd met de bestaande NS-diensten, waardoor het gemakkelijk is om deze energie te kopen en te gebruiken. U kunt ook bijdragen aan duurzame initiatieven door middel van de NS Groene Stroom-app. Met deze app kunt u bijvoorbeeld uw energieverbruik inzien en informatie ontvangen over energiebesparing.

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de NS Groene Stroom-campagne, waarin NS samenwerkt met lokale energiebedrijven om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun energieverbruik. Deze campagne helpt mensen hun energieverbruik te verminderen, waardoor er minder CO2 in de atmosfeer wordt uitgestoten.

NS Groene Stroom is daarom een goede manier om te profiteren van hernieuwbare energie en tegelijkertijd uw energieverbruik te verminderen. Door deel te nemen aan de NS Groene Stroom-campagne, kunt u ook bijdragen aan duurzame initiatieven.

Kernpunten:
-NS Groene Stroom is een initiatief van NS dat samenwerkt met Eneco
-Het is verkrijgbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten
-Het is geïntegreerd met bestaande NS-diensten
-U kunt deel nemen aan de NS Groene Stroom-campagne
-Het is een goede manier om te profiteren van hernieuwbare energie en tegelijkertijd uw energieverbruik te verminderen

ns groene stroom – Vraag en antwoord

Vraag 1: Welke bronnen gebruikt NS Groene Stroom?

Antwoord 1: NS Groene Stroom gebruikt 100% duurzame energiebronnen zoals zonne-energie, windenergie en waterkracht.

Vraag 2: Is NS Groene Stroom een duurzame energiebron?

Antwoord 2: Ja, NS Groene Stroom is een duurzame energiebron omdat het energie opwekt uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en waterkracht.

NS Groene Stroom heeft een duidelijke ambitie om de Nederlandse energievoorziening te verduurzamen. Door het aanbieden van een 100% groene stroomoplossing, bieden ze een goede manier voor consumenten om bij te dragen aan de verduurzaming van de energievoorziening. Het is een betrouwbare en goedkope manier om groene stroom te verkrijgen, met een grote variëteit aan opties. NS Groene Stroom biedt consumenten de mogelijkheid om gemakkelijk bij te dragen aan de verduurzaming van de energievoorziening en om een duurzame energievoorziening te helpen bevorderen.

ns groene stroom

https://spoormagazine.ns.nl/september-2022-special/achter-de-schermen Energie opwekken door middel van wind: het klinkt … (lees verder)

Wil je meer weten over de video: Alle treinen op groene energie | Achter de schermen | SPOOR | NS

Hier vind je de video: Alle treinen op groene energie | Achter de schermen | SPOOR | NS op YT