Bouwladders – Huis Etalage


Met een bouwladder van hout ben je in staat om je snel en simpel te verplaatsen. Daarom worden deze ladders specifiek ingezet in de bouw. Dit zijn handige ladders die licht zijn maar heel stevig. Maar wist je dat deze ladder naast multifunctioneel ook zeer decoratief is?

Decoratieve bouwladder van hout

Doordat deze ladders gemaakt worden van sparren zijn de ladders zeer decoratief. Zo worden de sparen in de lengte doorgezaagd waardoor je de mooie ronde vorm aan de buitenzijde overhoudt. Naast dat dit zeer praktisch is, je pakt de bouwladder hiermee makkelijk vast, is dit ook qua uiterlijk zeer aangenaam. Zelfs de noesten van het hout zie je mooi door de hele ladderboom heen.

Houtsoort

Voor de bouwladders gebruiken we verschillende soorten hout. Het hout wordt duurzaam gekweekt en verwerkt. We gebruiken voor de bouwladder grenenhout voor de sporten. Zoals je net al kon lezen worden de ladderbomen gemaakt van sparrenhout. Het duurzame zit hem in het feit dat de bomen die gekapt worden voor deze ladders direct opnieuw aangeplant worden. Daardoor zijn we voor het maken van deze ladders zelfvoorzienend. 

Intensief gebruik in de bouw

Een houten bouwladder moet je wel intensief kunnen gebruiken natuurlijk. Daarom zijn deze ladders net even robuuster dan de gewone houten ladders. Doordat de ladders van hout zijn voelen ze steviger aan dan het aluminium alternatief. Hout heeft ook als voordeel dat het niet koud aanvoelt in de winter. En je krijgt er geen vieze handen van. Wanneer de bouwladder van hout na het gebruik droog wordt weggelegd gaat deze ladder heel lang mee. 

Maatwerk bouwladder

Wanneer je op zoek bent naar een houten bouwladder met een speciale maat. Dan is dit zeer goed mogelijk. In de werkplaats kunnen we de lengte aanpassen van deze ladder. Of ben je op zoek naar een bredere variant. Zelfs dat is mogelijk.

Koop je bouwladder van hout bij online

Bij Van Eldik Ladders hebben we een groot assortiment aan ladders op voorraad. Mocht je een afwijkende maat nodig hebben of wil je de bouwladder aangepast hebben? Dan helpen we je natuurlijk graag.  Heb je vragen over onze ladders? Bel even naar Van Eldik Ladders. Degene die de ladders maken beantwoorden ook de telefoon. Zo weet je zeker dat je het juiste antwoord krijgt op alle vragen over houten ladders.https://huisetalage.nl/wonen/bouwladders/