ECO18 Paris: Leonie Baneke Eneco Smart Energy

ECO18 Paris: Leonie Baneke Eneco Smart Energy

Eneco Zon en Wind Flex is een nieuw product van energiebedrijf Eneco. Met dit product kunnen klanten zelf bepalen waar hun energie vandaan komt en hoeveel ze betalen. Eneco Zon en Wind Flex biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame energie, die wordt opgewekt door zonne- en windenergie.

Eneco Zon en Wind Flex werkt als volgt: klanten kunnen aangeven hoeveel energie ze willen afnemen en waar deze vandaan moet komen. Vervolgens wordt de energie geleverd door de dichtstbijzijnde zonne- of windmolen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Klanten betalen namelijk alleen voor de energie die ze afnemen, en niet voor het transport of de winstmarge van het energiebedrijf.

Eneco Zon en Wind Flex past perfect bij de ambitie van Eneco om volledig duurzaam te worden. Het bedrijf wil in 2035 alle energie die het levert duurzaam opwekken. Met Eneco Zon en Wind Flex zet het bedrijf een stap in de goede richting. Klanten kunnen op een makkelijke manier bijdragen aan deze ambitie door te kiezen voor duurzame energie.

Eneco Zon en Wind Flex is een innovatief product dat past bij de wensen van veel klanten. Steeds meer mensen willen bewust omgaan met energie en kiezen voor duurzame oplossingen. Eneco speelt hierop in door een product aan te bieden dat klanten de vrijheid geeft om zelf te bepalen waar hun energie vandaan komt.

Kernpunten
– Eneco Zon en Wind Flex biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame energie die wordt opgewekt door zonne- en windenergie.
– Klanten betalen alleen voor de energie die ze afnemen, en niet voor transport of winstmarge van het energiebedrijf.
– Eneco Zon en Wind Flex past bij de ambitie van Eneco om in 2035 volledig duurzaam te zijn.
– Het product speelt in op de wensen van klanten die bewust willen omgaan met energie en kiezen voor duurzame oplossingen.
– Eneco Zon en Wind Flex is een innovatief product dat de vrijheid geeft aan klanten om zelf te bepalen waar hun energie vandaan komt.

eneco zon en wind flex – FAQ

Vraag 1: Wat is Eneco Zon en Wind Flex?

Antwoord 1: Eneco Zon en Wind Flex is een energieproduct van energieleverancier Eneco dat wordt opgewekt uit 100% duurzame bronnen, zoals zonne- en windenergie. Het is een flexibel product, wat betekent dat de hoeveelheid energie die wordt geleverd afhankelijk is van de beschikbaarheid van zon- en windenergie.

Vraag 2: Wat zijn de voordelen van Eneco Zon en Wind Flex?

Antwoord 2: Eneco Zon en Wind Flex is een duurzaam energieproduct dat bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast is het flexibel en betaalbaar. Bovendien krijgen klanten van Eneco Zon en Wind Flex toegang tot de Eneco App, waarmee ze inzicht krijgen in hun energieverbruik en -kosten.

In conclusie biedt Eneco met Zon en Wind Flex een innovatieve en duurzame oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een flexibel energiecontract. Het biedt de mogelijkheid om te profiteren van zonne- en windenergie, waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd en het milieu wordt beschermd. Bovendien kunnen klanten hun energieverbruik aanpassen aan de beschikbaarheid van hernieuwbare energie, waardoor ze hun ecologische voetafdruk kunnen verminderen en op lange termijn geld kunnen besparen. Hoewel Eneco Zon en Wind Flex momenteel alleen beschikbaar is voor huishoudens in bepaalde regio’s in Nederland, is het een veelbelovende stap naar een duurzamere toekomst voor energiegebruik.

eneco zon en wind flex

Leonie Baneke pitches Eneco at Ecosummit Paris 2018. The smart green utility from the Netherlands is very active in corporate … (lees verder)

Meer weten over de video: ECO18 Paris: Leonie Baneke Eneco Smart Energy

Bekijk dan de video: ECO18 Paris: Leonie Baneke Eneco Smart Energy op Youtube