Essent TV commercial: Helemaal Groen

Essent TV commercial: Helemaal Groen

Essent Groene Stroom is een Nederlandse energieleverancier die groene stroom aanbiedt. Ze zijn in 2002 begonnen en hebben inmiddels een grote marktaandeel in Nederland. Essent Groene Stroom wil een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst door het aanbieden van groene stroom. Essent is de eerste in Nederland die een 100% hernieuwbare energieleverancier is. De energie die ze leveren komt uit Nederlandse bronnen zoals de windmolenparken, zonneparken, waterkracht en biogascentrales.

Het doel van Essent Groene Stroom is om consumenten te helpen bij het maken van een duurzame keuze. Ze bieden een scala aan producten aan waaronder 100% groene stroom, 50% groene stroom en een mix van groene en grijze stroom. Ze bieden ook slimme thermostaten en slimme lichtbronnen aan, die bedoeld zijn om energie te besparen.

Het is belangrijk om te weten dat Essent Groene Stroom alleen stroom levert die is geproduceerd met duurzame bronnen. Ze zijn een lid van de Green Energy Supply Chain Initiative, waarin ze zich hebben gecommiteerd aan het leveren van 100% hernieuwbare energie. Daarnaast is Essent Groene Stroom een lid van de European Renewable Energy Association, waar ze ook werken aan het verbeteren van het rendement van hernieuwbare energie.

De prijzen van Essent Groene Stroom zijn concurrerend met andere energieleveranciers. Ze bieden ook aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen voor hun klanten. Bovendien hebben ze een energiebesparende gids die mensen helpt om hun energieverbruik te verminderen.

In samenvatting biedt Essent Groene Stroom een duurzame optie voor energielevering. Ze leveren 100% hernieuwbare energie en hebben een scala aan producten waaruit klanten kunnen kiezen. Ze bieden ook energiebesparende gidsen en aanbiedingen om hun klanten te helpen bij het verlagen van hun energieverbruik.

Kernpunten:
– Essent Groene Stroom is een Nederlandse energieleverancier die 100% hernieuwbare energie levert.
– Ze bieden een scala aan producten waaronder 100% groene stroom, 50% groene stroom en een mix van groene en grijze stroom.
– Ze zijn lid van de Green Energy Supply Chain Initiative en de European Renewable Energy Association.
– Ze bieden concurrerende prijzen en aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen.
– Ze bieden ook energiebesparende gidsen om mensen te helpen bij het verlagen van hun energieverbruik.

essent groene stroom – Vraag en antwoord

Vraag 1: Wat is het verschil tussen Essent Groene Stroom en de reguliere stroom?

Antwoord 1: Essent Groene Stroom is stroom die duurzaam opgewekt is uit bronnen zoals wind, water, zon en biomassa. Reguliere stroom is stroom die opgewekt is uit fossiele brandstoffen zoals steenkool en aardgas.

Vraag 2: Wat is de invloed van Essent Groene Stroom op het milieu?

Antwoord 2: Essent Groene Stroom heeft een positief effect op het milieu. Door de opwekking van duurzame energie worden er geen schadelijke stoffen aan de lucht uitgestoten zoals bij het opwekken van stroom uit fossiele brandstoffen. Daarnaast draagt het bij aan de transitie naar een duurzame energievoorziening.

Essent Groene Stroom is een van de leidende aanbieders van duurzame energie in Nederland. Het bedrijf heeft een lange staat van dienst voor het leveren van groene en duurzame energie, waaronder zonnepanelen, windenergie en waterkracht. Deze duurzame energiebronnen helpen de wereld om de negatieve effecten van klimaatverandering te verminderen. Het bedrijf biedt veel voordelen voor het milieu, zoals het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen en het voorkomen van een tekort aan fossiele brandstoffen. Daarnaast biedt Essent Groene Stroom klanten een aantrekkelijke prijs voor hun elektriciteitsdiensten. In het algemeen kan worden gezegd dat Essent Groene Stroom een betrouwbare en verantwoorde keuze is voor duurzame energie.

essent groene stroom

Een commercial uit 2011 van Essent over het Helemaal Groen pakket. Met het Helemaal Groen pakket van Essent is je energie … (lees verder)

Wil je meer weten over de video: Essent TV commercial: Helemaal Groen

Zie video: Essent TV commercial: Helemaal Groen op YT