Groene stroom voor iedereen. Voor een wervelend prijsje.

Groene stroom voor iedereen. Voor een wervelend prijsje.

EnergieDirect is een bedrijf dat 100% groene stroom aanbiedt. Het bedrijf werkt samen met Nederlandse energieleveranciers om klanten de beste prijs en service te bieden. Met EnergieDirect kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten groene stroom, zoals zonnestroom, windenergie, waterkracht en biomassa. De stroom is ook CO2-neutraal.

EnergieDirect biedt ook een breed scala aan opties aan voor klanten die groene stroom willen kopen. Klanten kunnen kiezen uit een vaste, variabele of groene energietarieven. Bij een vaste tarief betaal je een vaste prijs per kilowattuur (kWh). Bij een variabel tarief is de prijs per kWh afhankelijk van de marktprijs. Bij de groene energietarieven krijg je een bepaald percentage van je stroom uit duurzame bronnen.

EnergieDirect biedt ook een aantal voordelen voor klanten die groene stroom willen kopen. EnergieDirect biedt een vrijstelling van energiebelasting en een korting op de energierekening. Daarnaast bieden ze ook een aantal add-ons om hun klanten te helpen met het beheren van hun energieverbruik.

Klanten die willen overstappen naar EnergieDirect kunnen hun energieverbruik gemakkelijk monitoren via hun handige applicatie. Dit helpt klanten om hun energieverbruik te begrijpen en te beheren. Klanten kunnen ook een energiecoach inschakelen om advies te krijgen over het optimaliseren van hun energieverbruik.

EnergieDirect biedt een uitstekende manier om je huishouden te voorzien van groene stroom. Ze bieden verschillende tarieven, voordelen en add-ons om hun klanten te helpen bij het beheren van hun energieverbruik.

Kernpunten:
– EnergieDirect biedt 100% groene stroom.
– Klanten kunnen kiezen uit verschillende tarieven, voordelen en add-ons.
– Klanten kunnen hun energieverbruik monitoren via de applicatie van EnergieDirect.
– EnergieDirect biedt een vrijstelling van energiebelasting en kortingen op de energierekening.
– EnergieDirect biedt een energiecoach om klanten te helpen met het optimaliseren van hun energieverbruik.

energiedirect groene stroom – FAQ

Vraag 1: Wat betekent het als ik energiedirect groene stroom kies?

Antwoord 1: Als je energiedirect groene stroom kiest, betekent dit dat je kiest voor 100% hernieuwbare energie. Deze energie is afkomstig uit bronnen zoals wind, zon, waterkracht, aardwarmte en biomassa.

Vraag 2: Is groene stroom duurder dan reguliere stroom?

Antwoord 2: Nee, groene stroom is niet duurder dan reguliere stroom. Groene stroom is dezelfde prijs als reguliere stroom, met als enige verschil dat het afkomstig is van hernieuwbare bronnen.

EnergyDirect Groene Stroom is een goede optie als je op zoek bent naar een duurzame energiebron. Het biedt betaalbare, schone stroom met gegarandeerde hernieuwbare energie, waardoor het een milieuvriendelijke oplossing is voor thuis- en bedrijfsgebruikers. Het is eenvoudig te installeren en biedt klanten flexibiliteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor veel consumenten. EnergyDirect Groene Stroom is een betrouwbare, duurzame energiebron die een waardevolle toevoeging is aan het huis of bedrijf.

energiedirect groene stroom

Onze stroom bestaat dus uit 100% Wind. Daar hoef je als klant niets voor te doen want die komt ons gewoon aanwaaien. Lekker … (lees verder)

Meer weten over de video: Groene stroom voor iedereen. Voor een wervelend prijsje.

Zie video: Groene stroom voor iedereen. Voor een wervelend prijsje. op YT