Groepsaankoop West-Vlaanderen: aanbod Mega via prijsvergelijkers goedkoper

De laatste jaren is Groepsaankoop West-Vlaanderen steeds populairder geworden onder de consumenten in de regio. De voornaamste reden hiervoor is dat Groepsaankoop West-Vlaanderen een groot aanbod aan producten en diensten aanbiedt, waaronder elektronica, kleding, voeding, huishoudelijke artikelen en vele andere categorieën. Het doel is om de prijs van de producten en diensten te verlagen door de kracht van het aantal klanten te combineren.

Een andere reden waarom Groepsaankoop West-Vlaanderen populair is, is het aanbod Mega. Mega is een prijsvergelijker waarmee consumenten de producten en diensten die Groepsaankoop West-Vlaanderen aanbiedt, met elkaar kunnen vergelijken. Door middel van deze vergelijking kunnen consumenten het beste en goedkoopste aanbod vinden dat past bij hun behoeften.

Met Groepsaankoop West-Vlaanderen kunnen consumenten genieten van lagere prijzen dan de winkelprijzen. Met het aanbod Mega kunnen consumenten de prijzen van producten en diensten vergelijken, waardoor ze de beste en goedkoopste optie kunnen vinden. Dit maakt het gemakkelijker om te besparen op producten en diensten, waardoor consumenten meer geld kunnen besparen.

Al met al is Groepsaankoop West-Vlaanderen een geweldig initiatief dat consumenten in staat stelt om goedkoper te winkelen en geld te besparen. Met het aanbod Mega kunnen consumenten de prijzen van producten en diensten vergelijken, waardoor ze de beste en goedkoopste optie kunnen vinden. Dit maakt Groepsaankoop West-Vlaanderen een ideale manier om geld te besparen op producten en diensten.

!

Mega-prijzen West-Vlaanderen: Groepsaankoop maakt winkelen goedkoper dan ooit!


Groepsaankoop West-Vlaanderen: aanbod Mega via prijsvergelijkers goedkoper

  • 28.02.2023
  • Kurt Deman
  • 3 min

Provincie West-Vlaanderen deelde onlangs de tarieven waarmee Mega haar groepsaankoop binnenrijfde. De meer dan 76.000 ingeschreven gezinnen kunnen nog tot 27 maart beslissen of ze al dan niet op het aanbod ingaan. Wij legden de tarieven naast het actuele marktaanbod en gingen na waar je het goedkoopste contract afsluit.

De groepsaankoop is een initiatief van de provincie, maar wordt georganiseerd door iChoosr. Met ruim 76.000 gezinnen en 3.000 bedrijven blijkt de interesse opnieuw groot. De winnaar van de groepsaankoop is ondertussen al eventjes bekend. Mega bracht op de veiling het beste bod uit. Net zoals dat bij vorige groepsaankopen het geval was, gaat het opnieuw om een contract met variabele prijzen. Het tarief dat je betaalt, beweegt dus doorheen het jaar mee met de schommelingen op de energiemarkten.

Volgens Provincie West-Vlaanderen liggen de energiekosten via de groepsaankoop gemiddeld 25% lager dan het actuele marktaanbod. Wij vergeleken dat aanbod met de februariprijzen die de verschillende energieleveranciers via Mijnenergie.be afficheren.

77,21 euro verschil

De kilowattuurprijs voor elektriciteit bedraagt 20,88 eurocent voor het factuuronderdeel energiekosten. Daarmee behoort het tot de goedkopere aanbiedingen op de markt, maar wie zelf vergelijkt vindt nog interessantere aanbiedingen. Het contract Mega Group Flex, van dezelfde energieleverancier, klopt af op een kilowattuurprijs van 19,82 eurocent. Bij een gemiddeld verbruik van 3.500 kilowattuur betaal je met dat contract een geschatte jaarprijs van 1226,13 euro tegenover 1303,34 euro via de groepsaankoop. Je bent dus nog eens 77,21 euro goedkoper af. Daarnaast duiken ook Energie.be met Belgische groene stroom, Luminus Optimal en TotalEnergies Pixel onder de tarieven van de groepsaankoop.

Aardgas eveneens goedkoper via vergelijking

Voor aardgas tekent zich een zelfde scenario af. Opnieuw behoort de groepsaankoop tot de goedkopere tarieven, maar het kan nog scherper. Het kilowattuurtarief van de groepsaankoop bedraagt 7,67 eurocent, tegenover 7,60 euro + extra korting bij het contract Mega Group Flex via Mijnenergie.be. Op jaarbasis boek je door zelf te vergelijken opnieuw een voordeel van 31,50 euro. TotalEnergies duikt met het tarief Pixel eveneens enkele euro’s onder de prijs van de groepsaankoop.

Groepsaankoop Mega Mega Group Flex Energie.be Luminus Optimal  Total Energie Pixel
Elektriciteit
kWh prijs (eurocent/kWh) 20,88 19,82 19,77 24,11 + 155 euro extra korting 21,84 + 50 euro extra korting
Jaarprijs (euro/3.500 kWh) 1303,34 1226,13 1257,91 1262,88 1279,46
 
Aardgas
kWh prijs (eurocent/kWh) 7,67 7,60 + 58,30 euro extra korting 7,66 10,4 7,98 + 50 euro korting
Jaarprijs (euro/17.000 kWh) 1641,14 1609,64 1.643,90 2099,74 1.638,30


Conclusie

Wie zelf vergelijkt, betaalt op die manier voor de combinatie van elektriciteit en aardgas per jaar 108,71 euro minder dan via de groepsaankoop van Provincie West-Vlaanderen.

Meer besparen op energie?

Maak net als duizenden andere Vlamingen een vergelijking via Mijnenergie.be en bespaar op je energiefactuur. Start met besparen door op volgende knop te klikken.

Ja, ik wil minder betalen

 

!

Mega-prijzen West-Vlaanderen: Groepsaankoop maakt winkelen goedkoper dan ooit!

• Groepsaankoop West-Vlaanderen biedt een unieke kans om de beste prijs te vinden voor producten uit de Mega-reeks.

• Door middel van prijsvergelijkers, kunnen klanten eenvoudig de beste deal vinden voor de producten die zij willen kopen.

• Groepsaankoop West-Vlaanderen garandeert dat klanten de beste prijs krijgen door prijzen te vergelijken en de beste deals te selecteren.

• Groepsaankoop West-Vlaanderen biedt een eenvoudige en veilige manier om producten uit de Mega-reeks te kopen.

• Door middel van een eenvoudige online betalingsoptie, kunnen gebruikers hun aankopen snel en veilig betalen.

• Groepsaankoop West-Vlaanderen garandeert een snelle levering, waardoor klanten hun producten binnen een korte tijd ontvangen.