Nobelhout hekwerken en hout voor ieder project


Wie een woning heeft met een tuin weet dat er altijd klusjes beschikbaar zijn. Net als je denkt dat iets af is en je je op andere dingen kunt richten gaat er vaak iets stuk. Of het nu de badkamer, de leuning op de trap, dakpannen of een buitenlamp is, onderhoud van je woning is en blijft altijd nodig. En dat is ook eigenlijk juist heel leuk! Tenminste, dat vind ik. Ik hou ervan om lekker te klussen in het weekend en dingen beter, mooier of netter te maken. 

In deze blog neem ik je mee in een aantal projecten die ik samen met mijn man heb uitgevoerd. Lees je mee? 

Een nieuwe dakkapel en badkamer 

Afgelopen jaar was het tijd om de badkamer aan te pakken. Wij hebben ervoor gekozen om één van de bestaande slaapkamers om te bouwen tot badkamer en op zolder een nieuwe dakkapel te plaatsen in een kleine slaapkamer. Daardoor creëerden we ruimte op zolder en konden we de badkamer verplaatsen naar een nieuwe plek. Wij hebben hier ongeveer twee maanden over gedaan en zijn nog steeds heel tevreden met het eindresultaat.

Toen was de tuin aan de beurt 

Wij hebben een mooie tuin met een achterom die nogal verwaarloosd was. De planten stonden overal door elkaar heen, het oude hek viel half uit elkaar en het zag er allemaal niet meer uit zoals we dat het liefst zouden zien. We zijn gestart met het wegwerken van onkruid en oude planken. Vervolgens hebben we het oude hek gesloopt en afgevoerd naar de stortplek van de gemeente. Erna zijn we op zoek gegaan naar een nieuw houten hekwerk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een hek in elkaar te zetten, echter is het vaak mooier en een stuk gemakkelijker om een houten hekwerk te kopen bij een (online) aanbieder. Wij kwamen hiervoor uit bij Nobelhout. 

Nobelhout heeft een breed assortiment producten van verschillende soorten hout. Of je nu op zoek bent naar vuren-, eiken- of hardhout, alles kun je bij hen inkopen. Met een korte levertijd, de juiste producten en het juiste advies weet ik zeker dat je bij hen aan het juiste adres bent. Zorg ervoor dat je weet wat je zoekt of vraag het na bij de klanenservice. Daar word je goed geholpen en ik weet zeker dat je hier tevreden zult zijn! Daarnaast kun je bij hen op de website verschillende afgeronde projecten terugvinden die je mogelijk helpen ter inspiratie. https://degroenebron.nl/nobelhout-hekwerken-en-hout-voor-ieder-project/